Anne,  Mad,  nice,  snaksnak,  snygge,  yum

Madklub


I forgårs var jeg til madklub med de søde damer. Værten kørte et lille 80’er tema, med et par af årtiets mad-hits og hvinendes sød liebfraumilch i glassene. 
Nåede ikke at fotografere forretten, som bestod af reje-cocktail, med hjemmerørt thousand island og æble/blegselleri-salat – smagte aldeles skønt. Men jeg fik da, lige knipset et hurtigt billede af hovedretten – tarteletter! I hjemmegjorte bunde, og med sprødt kyllingeskind på toppen. Simpelthen så lækkert! Tarteletter er bare en af de ting, jeg kan spise alle tider på året, alle tider på døgnet og til alle måltider – det er altså en af de bedste klassiske retter, hvis man spørger mig.
Generelt en skøn aften, med masser af snak, grin og hygge – og på næste lørdag, mødes vi til hipster/rave-fest, hvor vi skal klædes ud, så jeg har endnu en aften i sigte, med dejligt selskab. Skønt, skønt. Ser der kun tilbage at håbe, min lokale genbrug har noget passende hipster-gear, for mit klædeskab er pt. vist ikke “coolt” nok, til det tema.

2 Comments

  • A + K = ♥

    Det var også rigtig hyggeligt! Liebfraumilch var min hofdrink i mangemange år, så jeg har fået nok – så nu er jeg blevet gammel og tvær, med hang til rødvin. Meeen et enkelt glas, kan nu godt ryge ned for gamle dages skyld 😉
    Og du har helt ret – tarteletter er virkelig en konge værdig!

    – Anne

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *