Kit,  snaksnak,  snygge

Onsdag

Igår var jeg på besøg ved en veninde. Det skulle bare have været et hurtigt visit, men endte med hjemmebagt pizza, billedkigning, tøsefilm, rødvin og en overnatning. Det var en af de sjoveste dage i lang tid – vi kiggede på alle billeder fra vores ungdom. Det var virkelig pinligt, nostalgisk, sjovt og helt uvurderligt. 

Snart skal jeg besøge Langesen, så det bliver nok endnu en hyggelig dag. 

8 Comments

 • Tina Liel

  Uh sikke en lækker pizza og fiskebuffeten fra den anden dag drømmer jeg stadig om 😉 Piskeriset er rigtigt nok et besøg værd – har fulgt hende længe. Hendes ide med månedens benspænd er rigtig godt. Tigers krydderier køber jeg tit når jeg er i DK. Mest de der blandings nogen. SPidskommen osv. får køber jeg friskkværnede hernede. Imorgen håber jeg at komme ind på Lewinsky markedet i Tel Aviv – et helt krydderi marked! Knus

 • Madame

  Det lyder skønt ♥ Minder mig om min dag i går, hvor jeg var med to skoleveninder i byen, og vi fik lækker mad og masser af snak om gamle dage 🙂

 • A + K = ♥

  Orh, det lyder også bare rigtigt hyggeligt. Snak om gamle dage, er altså bare noget som er svært at blive træt af, for det ofte forskelligt, hvilke historier folk kan huske (:

  God dag.

  – Kit

 • A + K = ♥

  Tak, den var også rigtig lækker. Fiskebuffeten var jeg også noget så misundelig på – den må jeg også have en dag.
  Piskeriset er nemlig helt fantastisk, mere inspirerende.
  Krydderierne er også svære, at holde fingrene fra – lyder så fedt, med krydderimarked! Det gad jeg godt opleve.

  God weekend (:

  – Kit

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *