Anne,  der er altid noget at fejre,  Mad,  opskrift,  PURE NICENESS,  snygge,  yum

Ørred-kano og let sommersalat med rygeost/dild-dressing.
Igår havde jeg inviteret Kit på overstående ret, hjemme hos mig. Var i humør til noget friskt og forårsagtigt, og menuen faldt heldigvis i god jord. (Forstør nederste billede, for at læse opskrift)
Udover maden (.. og en lille flaske vin, det ér jo trods alt op til en helligdag, ikke?) brugte vi aftenen på at drikke kaffe, se Ringenes Herre, spise lakridser og sladre til langt ud på natten – med andre ord, var besøget en superhyggelig succes som altid!
Idag er planen, at vi skal ud at besøge vores søde forældre, og i morgen skal jeg til hipster/rave-fødselsdagsfest, med udklædning, 90’er musik og masser af øl. Forlænget weekend er ikke det værste, man har.

4 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *