Anne,  dagens humør,  Mad,  snaksnak,  snygge,  yum

Dinosauerne kommer!


Kæmpestore, knurrende, hovedvendende, med maver der bølger i livagtig vejrtrækning og roterende øjne, der blinker – og så lige midt i Aalborg Zoo!
Har siden, at de lancherede at der skulle være dino-kampange i foråret, glædet mig som et lille barn, til at se dem. Så på en skøn solskinsdag som igår, var det helt oplagt at svinge årskortet og bruge dagen, på at kigge på dyr, dino’er og spise is. De var simpelthen så fine, og både hunde, børn (og mig) var en kombination af at være fascineret og småbange.
Da snuderne blev vendt hjem ad, blev fortids-temaet videreført med Landet For Længe Siden på skærmen, og blodrøde bøffer med hjemmelavet bearnaise. 
Jeg er godt nok ubetinget fan af, at have årskort, især fordi det giver adgang til 10 andre parker i landet. Glæder mig allerede til flere ture i år – har allerede planlagt et besøg i henholdsvist Giveskud og Ree-park i sommerperioden.

6 Comments

 • HomeMaid

  Elsker også ZOO men 440 kroner for et årskort er en smule dyrt. Men har nu aldrig tænkt over at det også gælder til andre steder, det vil jeg da lige undersøge.

 • A + K = ♥

  Det er også en smule dyrt – men omvendt, så fik jeg mit i påsken, og har allerede været i Zoo tre gange, og en tur i Den Gamle By i Århus, som det også giver adgang til, så beløbet er allerede forlængst tjent hjem. Og med et par ture i sommer, plus de planlagte besøg i andre parker, så er det ren foræring (; Men det skal jo naturligvis bruges, før det betaler sig. Jeg synes hverfald pengene er godt givet ud (:

  – Anne

 • MusicIsMySecret

  SKØNT med årskort! Så godt, at der var dinoer derinde, men vi nåede ikke i Zoo i denne omgang. Flagede de på halvt hos isbjørnene? Det var så synd for lille Augo, der faktisk var en pige… Landet for Længe Siden er en af mine ultimative yndlingsbørnefilm, og jeg tudede og tudede da Lillefods mor døde.

 • Kristine MV Hansen

  Jamen så er det jo ikke kun mig, som kommer i zoo. Tak for kommentaren forleden. Den betød at jeg så din blog, og nu har prøvet din speltsalat – nej, hvor var den god. Den skal jeg have igen 🙂 Tak for inspiration. 🙂

 • A + K = ♥

  Ja, det er bare så skønt! Og ja, der manglede pludselig en isbjørn buret – det kunne man godt høre, at snakken gik på, i hele parken. Sikke noget. Landet For Længe siden var ikke en af dem vi havde derhjemme, men var fast inventar hos en god veninde, så har også set den et hav af gange – den er sød, men også temmelig sørgelig. Godt, de ender med at finde den store dal 😀

  – Anne

 • A + K = ♥

  Haha, nej – jeg kommer også min del i Zoo. Og selv tak, hvor er det dejligt at høre at du fik lyst til at prøve en af vores opskrifter, vi er altid glade, hvis vi kan inspirere i køkkenet (:

  – Anne

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *