Anne,  Mad,  nice,  yum

Sundday dinner, the lazy way.

Efter en skøn weekend hos de gamle, vendte jeg hjem søndag til min lejlighed, med lidt huslige gøremål for øje. Både rengøring, tøjvask og et smut i Netto efter madpakkefoder var krævet. Har nemlig obligatorisk undervisning  15.30 hele ugen, så var tvunget ud i at få lidt styr på det hele (har heldigvis lokaliseret kakaoautomaten i de nye lokaler). 
Men efter alle de praktiske fornuftigheder, fortjener man også en lækker, nem og SU-venlig klassiker til aftensmad aka. snyde-pizza!
Det bliver ikke meget nemmere. Pitabrød efter behov, hurtig pizzasauce (1 løg, tre tomater, 1-2 spsk. rød pesto, oregano, chili, basilikum, mexi grillkrydderi, balsamico og en sjat sukker – hakkes og varmes, done), fyld efter eget ønske og generøse mængder ost. Efter 10 minutter i ovnen for fuld hammer, er der mad – lige tid nok til at rive en gang æble/gulerods-råkost dertil.
– Og så er det ovenikøbet skønt på madpakken dagen efter, såfremt der er rester. Nice!

4 Comments

  • Polkapigen

    Det er altså også bare et hit herhjemme, og så kan Liva selvvælge og putte fyld på 🙂 Vi har dog udskiftet pitabrødet med den nærmeste tyrkiske grønthandlers fladbrød. På den måde bliver det så tæt på 'rigtig' pizza, at det slet ikke kan betale sig at lave den på anden vis 😉 Bunden bliver sprød på den lækre måde, tynd og let og bare lækker – bare et tip , hvis du skulle få lyst til at prøve 🙂

  • A + K = ♥

    Tak for tippet, lyder lækkert – har indimellem lavet det på naanbrød, det er også bare skønt, tænker det måske er lidt af det samme? (: Snydepizza er hvertfald et hit.

    – Anne

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *