Kit,  Mad,  snaksnak,  snygge,  yum

Kyllingefrikassé med nye katofler


I torsdags serverede jeg kyllingefrikassé med nye kartofler for Lange og vores fælles veninde. Det bliver ret vellykket, hvis jeg selv skal sige det, og gæsterne virkede til, at være rimlige begejstrede for maden. 
Hvis jeg havde vidste, at det var så nemt, havde jeg helt sikker forsøgt mig med det noget før. 
Denne portion blev lavet af en hel kylling kogt med blegselleri, peberrod, laurbærbladet, gulerødder og løg. Da kyllingen var kogt smørmør blev den pillet fra hinanden og fik selskab af den siede fond, hvide asparges, mere peberrod, eddike og gulerod i skiver. Til sidst jævnede jeg det hele med en sjat fløde og smagte til med mormor-salt, frisk persille og friskkværnet peber. 
Meget nemt og lækkert. Det skal jeg helt sikkert lave igen. 

5 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *