Anne,  der er altid noget at fejre,  fest fest fest,  PURE NICENESS,  snaksnak

Karnevals-kriller – 10 års jubilæum i vanvid.


Så er det sgu i år, jeg kan fejre 10 års jubilæum med Aalborg Karneval – og jeg er stadig voldsomt begejstret for bekendskabet. Hvert år, siden jeg var 12, har jeg iført mig en eller anden form for hæslig kostume, og taget del i festlighederne, sammen med resten af Aalborgs befolkning. Ja, man skal vist være fra området, for at fatte hypen, men er du det, er du ikke i tvivl om hvad jeg snakker om. Karneval er en sikker vinder hver gang!
I år gør vi, som vi har gjort de sidste mange år. Næsten alle har deres traditioner, og mig & Kit + en fælles veninde har hvertfald en håndfuld krav, der skal opfyldes:

  • Vi skál holde præ-karneval dagen før, hvor der drikkes rødvin, hygges og klippe-klistres/syes færdig på kostumerne. (Så jeg glæder mig til i aften!) 
  • Vi skál have grimt, hjemmefixet/genbrugs-købt kostume, som stortset altid har kostet max 50 kr. 
  • Vi skál vækkes ved, at vores veninde knapper en øl op – og vi må ikké forlade sengen, før første tår er taget. 
  • Vi skál hører Midsommer-sangen med Shubidua mindst.. ja, en million gange, tror jeg. 
  • Vi skál have et arsenal af pizzasnegle på lager – en fyrre stykker plejer at være standarden. Lækker proviant er key-word til den lange vandretur i vanviddets verden. 
  • Vi skál gå i optog, drikke tusind øl, sladre, hygge og skabe os, og så hjem og have en lur, for så stå op og tage i byen – Gaden er altså ekstra festlig på netop den dag. 


Skal I afsted, og har I nogle traditioner der skal holdes i hævd?
Jeg glæder mig i hvertfald ligeså meget, som jeg har gjort de andre 10 år.

4 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *