Anne,  fest fest fest,  PURE NICENESS

“Tænk på noget som er godt…”

Se det er ikke svært – for ved I hvad? Jeg har nemlig lige fået sommerferie! 

Har decideret sommerfugle i maven, på niveau med dengang jeg var lille, og skoleinspektøren til morgensang erklærede, at nu var dagen endelig oprandt. Hvert år ved denne tid, stod vi sammen med friskolens knap 200 andre medlemmer, og skrålede sommerferie-sangen for fulde gardiner, iført sommertøj og store smil, velvidne om, at man om lidt skulle op på cyklen og hjulre hjem til 6 ugers frihed – og der findes ingen bedre følelse, end den.
Og selvom turen hjem fra studiet idag, var i gråvejr, er jeg stadig mindst lige så ekstatisk som dengang – kæft hvor er det bare skønt!

Nu er er jeg hjemme, efter at have shoppet øl til aftens festligheder, og tror jeg svinger støvsugeren engang, inden jeg hopper i bad og dernæst sætter kursen mod Kit’s bolig.

God sommerferie!

7 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *