Anne,  Mad,  nice,  snygge,  yum

Sviptur.

På vejen hjem fra Odense, bød dagen på en spontan sviptur over grænsen, på jagt efter en kop kaffe i Flensburg. Ved et rent tilfælde, var der markedesdag, og det var så hyggeligt at besøge de forskellige boder, hvor man kunne smage hjemmelavet bolcher, beundre specialiteter i fine glas og krukker, grine af grimme smykker, blive lækkersulten af diverse røde bøffer og kæmpe oste hos slagterne og ostemændene, og dufte til alle de lækre krydderier hos de tyrkiske stande. Derefter var det oplagt at tage en slendretur på havnen i det skønne vejr, for derefter at snuppe en kop kaffe og en gang frokost, inden det var på tide at vende næserne hjem.
Der tror jeg godt, jeg kunne have taget en overnatning eller to nede – men det må blive en anden gang.

4 Comments

 • Cindi

  Flensborg er hyggelig, der er bare sa pänt, synes jeg. Desvärre er det saadan en by, man altid bare körer i gennem for at komme et andet sted hen og hver gang tänker jeg, at det kunne väre skide hyggeligt, at holde weekend der. Billederne fra Odense er forresten ogsaa rigtig fine – isär H. C. Andersen teaterstykket ser ud til at have väret en oplevelse! 🙂

  /Cindi

  http://cherriesandsunflowers.blogspot.com/

 • A + K = ♥

  Der er nemlig rigtig pænt, især på en solskinsdag som igår – synes bestemt det er et lille besøg værd, et par timer kunne jeg hvertfald snildt få til at gå, og kunne se der både var museer og andre attraktioner, så en weekendtur ville også være oplagt (:
  Og tak, netop eventyrspillet var også noget af det allerhyggeligste, på hele miniferien – det var noget så fint, og både skuespillerne, scenen og kostumerne var lige i øjet.

  – Anne

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *