Anne,  ferie,  snygge,  yum

Der er noget om snakken..


Igår var vi på Bakken – et sted jeg aldrig før har besøgt, og Kit kun har været en enkelt gang, for 10 år siden. Når vi er i KBH, har vores Onkel & Tante og deres tre børn, ofte også taget et par overnatninger herovre, og denne gang er ingen undtagelse. Det er altid rigtig hyggeligt, at være en stor flok – og i år, ville de gerne vise os Bakken.
Så vi dragede afsted til en dejlig aften i solskin, med masser af glade mennesker, cirkus-gøgler-stemning, lækker italiensk is og et besøg i Oscar’s bøf-bar.
Viste sig at være et skønt og folkeligt sted, og vi talte om, at selvom at der ikke er ligeså pænt derinde, som der fx er i Tivoli, er det mindst (hvis ikke mere) hyggeligt, med en tur på Bakken. Jeg tror hvertfald godt at vi kunne finde på, at vende tilbage næste år.

7 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *