Anne,  ferie,  PURE NICENESS,  smukt,  snygge,  Tak,  yum

Der var engang, to piger, der tog på cykeltur, i den store, grønne skov..

Eventyret starter her! 

 Den Lille Havfrue hilste på. 

Verdens bedste skovturskurv blev pakket ud..

.. og nydt på bakketoppen, til hvad der må være bydelens absolut bedste udsigt. 


Kit har ofte talt om en gemt perle, godt skjult i en af Aalborg’s yderkvartere, og igår fik jeg endelig den at opleve. 
Stedet byder på snørklede skovstier, hvor man i buske og krat kan støde på flere af H.C Andersens eventyrfigure, plukke blomster eller gå på mirabellerov. Og øverst oppe, på bakkens top, venter den smukkeste udsigt, fra en helt ideel madpakke-bænk. Kit havde, som hun plejer, pakket en masse lækkert og jeg blev både trakteret med lækre oste/salami-sandwiches, svampede gulerods/valnøddemuffins, sprødt grønt og kold iskaffe. Ærlig talt, kan jeg ikke komme på en hyggeligere måde, at bruge en eftermiddag på, og jeg er sikker på, at jeg vender tilbage og besøger det magiske sted i Øst en anden gang.

11 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *