Anne,  antivoksen,  der er altid noget at fejre,  fjoller,  snygge

TV-nostalgi.Lørdagen startede ud med en kop kaffe, sammen med en flok af de veninder, jeg har haft i allerlængest tid. Efter feriens slutning, flytter de alle sammen fra Aalborg, for at læse deres studieoverbygninger andetsteds, så det var hyggeligt at være samlet, inden de spredes for alle vinde. Vi fik dog også aftalt en omgang madklub i august, så jeg når hvertfald lige at se hele holdet minimum en gang til.
Nogle af os, synes dog ikke hyggen allerede skulle stoppe efter café-turen, så vi mødtes hjemme ved mig til Disney-marathon og lækkerier i massevis. Disneyfilmene ledte til en masse nostalgisk TV/Film snak, hvilket var så hyggeligt. Vi battlede bla. i at kunne huske flest mulige programmer, fra vores barndom, og kom både inden om Dyrene i Lilleskoven, Oki-doke, Hjælp – jeg er en varulv, Lågen i Bogen, Bubbi-bjørnene, Vinden i Piletræerne, Når Enden er God, Søren & Lotte, The Tribe og mange andre.
Det viste sig så, at to af os, aldrig har set Den Uendelige Historie og Frøen Henry, til vores venindes store forargelse. Så vi satser på en fremtidig film aften i børneverdenens tegn, så vi er sikre på at få det hele med. 
Godt, at man selv bestemmer, hvornår man bliver voksen.

8 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *