Anne,  Mad,  nice,  snygge,  yum

Madklub

Madklub bød som altid på timevis af sladder, rosévin, gode historier, grin og hygge – tænk, at de alle sammen (bortset fra mig) flytter midlertigt til udlandet og Sjælland inden ugen er omme. 
Mad var der som altid også nok af, og det var rigtigt lækkert – akkurat som det plejer. Hovedretten bestod af gedeost burgere med rødbede/gulerod-råkost, mangochutney og græskarkerner + rodfrugtefritter m. chilihummus og gucamole. Og efter det, blev vi trakteret med trifili ink. choko-mousse, makroner og friske bær – og endnu mere vin. Ja, der var bestemt ingen der gik sultne eller utilfredse i seng, da vi endelig tog os sammen til at tage hjem, engang halvsent om natten. 

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *