Anne,  dagens humør,  fjoller,  Mad,  snygge

Torsdagshygge.

Yaiks, hvor var det dog gruefuldt, da alarmen ringede kl. 6.40 i morges. Var vel nok glad for, der var kaffe på kanden, da jeg halsende nåede frem, for at påbegynde dagens vikarvagt – er sgu overbevist Skansebakken er 100% lodret (Frygter den dog endnu på hjemvejen – en halvdøv bremser kan virkelig frembringe reel dødsangst, når man hjulere derned af med 220 i timen, i en uskøn kombi af højdeskræk, frygt og dårlig balance).
Resten af dagen er heldigvis forløbet ganske udramatisk, vagten var heldigvis stille og rolig (og kun til kl. 14, yay!). Og pt. hygger jeg med lækre burgers og dårlige, amerikanske komedier på sofaen, i dejligt selskab, så det er skønt – jeg tror sgu ikke jeg rejser mig mere dag. Ok. Måske for at lave kaffe. Men ellers ikke.

Glædelig torsdag til jer!

6 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *