Anne,  der er altid noget at fejre,  Feriedagbog,  Mad,  mere af det,  PURE NICENESS,  smukt,  yum

Skønne Hamburg – dag 1.

Sightseeing of the day – perfekt til Fredag Den 13.-tema. 

En af byens mange smukke kanaler. 

Friskbrygget nervemedicin. 
Yum yum. 

Smuk nougat-kunst. 

Blodrød argentinsk bøf, lyserød og fin svinesteak og sprødstegt, velkrydret gyros. 

Hold op, hvor havde vi en skøn, skøn tur til Hamburg. Sidder herhjemme med en helt euforisk fornemmelse – ja, bare det at bladre billederne igennem, giver mig lyst til straks at tage afsted igen – så her får I lidt glimt fra vores første dag.
For efter den lange, hyggelige bustur og et par øl på den lokale, tumlede vi i seng og stod op til en dejlig solskinsdag i det tyske. Allerede hjemmefra, havde vi bestilt billetter til den engelsk-talende tour i “The Dungeons” – en seværdighed, vi begge har oplevet i London, da vi gik i folkeskolen, og var svært imponeret over. Og jeg må sige, at anden gang absolut ikke var en skuffelse, tværtimod – er du gal, hvor var det uhyggeligt, og hvor var skuespillerne helt og aldeles fantastiske. Vi er tydeligvis blevet mere hysteriske med alderen, for vi både hvinede og klamrede os til hinanden, i samtlige 90 minutter. Gudskelov serverede en nærliggende café skøn kaffe, til at dæmpe vores galoperende puls. Nøj, hvor var det sjovt!

Efter den velspillede og skrækindjagende oplevelse og lidt til nerverne, gav vi os i kast med en mere afslappende aktivitet – nemlig shopping i Hamburg City. Især delikatesse butikkerne vakte stor glæde, og alle de hjemmelavede syltede sager, olier, pestoer, fine chokolader og bolcher, var helt uimodståelige. Vores første læs varer, blev bragt hjem på hotellet, inden vi traditionen tro begav os på jagt efter røde bøffer – det var jo fredag. Valget faldte på en dejlig græsk restaurant, hvor vi fik kødkarussel, tzaziki, en skålfuld salat m. sennepsdressing og en Alsserwasser. Nice med nice på! Derefter fulgte en god håndfuld øl mere, og en masse dejlig sladder, inden at baren begyndte at ringe ud til sidste omgang, og sengene på hotellet kaldte. Alt i alt en skøn og begivenhedsrig dag – fyldt med netop det, vi synes en ferie skal indeholde.

17 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *