Anne,  der er altid noget at fejre,  fest fest fest,  gaver,  smukt,  snygge,  Tak

Gaver med posten.


Se, hvad der lå i min postkasse! 
For nylig var jeg så heldig at vinde en flot, hjemmelavet organ-illustration hos den dygtige Frk. Lyngsø, og vupti, så var den der pludselig. Er den ikke bare fin? Jeg er hvertfald rigtig glad for den – og når engang renovationen af min lejlighed er ovre, skal den op og hænge med de andre flotte sager, på min billedvæg. I min midlertidige lejlighed, må vi nemlig ingenting sætte op, så jeg må vente lidt endnu, med at få lov til at nyde den.

Lige nu går jeg og gør mig klar til at skulle ud af døren; vi skal nemlig til familiefødselsdag med alle de søde her kl. 14. Dernæst står den på et tur i Netto, efterfulgt af rødvin og røde bøffer hjemme hos mig, og jeg glæder mig helt vildt – fredagsaftalen måtte jo lige rykkes en tak, så vi var gearet til kage og hygge her i eftermiddag.
Håber I har en dejlig weekend.

7 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *