Anne,  ferie,  inspiration,  Mad,  snygge

Tømmermændshygge part 2.

Efter at have lagt på langs og hygget oppe ved Kit igår, fik jeg tilsidst rejst mig og kommet ud af døren. Jeg havde nemlig en eftermiddagsaftale, som endte med at blive afholdt på Nordkraft. Der er altid så meget at se på derinde – både lækre boligsager, smykker og kunst-udstillinger er der nok af. Fandt noget nær 10 par øreringe, jeg godt kunne tænke mig og et par tryk til billedvæggen, der også gerne måtte være komme med hjem.
 Fornøjelserne fortsatte dernæst, med et besøg på Café Sigurd, og så rettede kursen sig mod sofaen og mere afslapning. Det er altså skønt, at vi i gruppen endte med at få et par fridage, her mens så mange andre også har efterårsferie. Det var lige hvad jeg trængte til!

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *