Kit,  nørd,  snaksnak,  snygge

Planter.

Der er stadig liv  i min ‘gamle’ dahlia.
Der er plantet figner i det lille plastik drivhus.
Lyngen står rigtigt fint i altanklassen.
Den pink alpeviol lever på mirakuløst stadig væk.  
Yndlings alunroden og den anden alpeviol trives også dejligt på bænken.
Peberfrugt planen har endelig taget sig sammen til at vokse lidt. 
Den mørke alunrod klarer sig også rigtigt fint.


Det går rigtigt fint med at lege gartner i min lille bolig.. Eller sådan da. Der har været et par kiksere på vej. Har fx ikke valgt at fotografere krybeklokkerne, den bagerste lyngplante og min visne hortensia. Det ville uden tvivl ruinere illusionen om, at der er fremgang i mine gartner-skills. Det er som om nogle planter bare dør, selvom jeg mener jeg passer den. Jeg bilder mig selv ind, at det er årstiden der slår dem ihjel. Jeg har hvert fald i mistet modet og fortsætter ufortrødent frem ad. 


Måske skulle jeg ønske mig grønne fingre til jul?

2 Comments

 • Tina Liel

  He he du har helt sikkert mere talent end jeg har. Kan simplethen slå ALLE planter ihjel. Dvs. hernede er der en del sorter der kan tåle alt i det varme klima – selv vores græsplæne der kun skal slåes 3 gange om året. Alpeviolen er for mig en rigtig efterårsblomst! Ha en dejlig dag……

 • A + K = ♥

  Haha – jeg har også været værre, selvom jeg ville ønske, at blev bedre hurtigere. Lyder dejligt med sådan en græsplæne -sådan en vil jeg have når jeg bliver voksen (;
  Alpeviolerne er så fine, dem køber jeg ret tit.

  God dag til dig!

  – Kit

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *