Anne,  Mad,  snaksnak,  yum

SOS, the Tiger took my father.Igår blev jeg mindet om, at der jo egentlig, er kommet andet ud af Indien end Dr. Bombay’s accent og elefanter med herre-små øre.
For yum, hvor er det dog en lækker gastronomisk verden, de har. (Glemmer det bare så tit, fordi jeg ofte forbinder Indien med karry, som er en af de få krydderier, jeg ikke bryder mig om. Men tilgengæld er spidskommen, kardemomme og chili jo himmelskt!)
 Så det var godt med en lille reminder. Jeg var nemlig inviteret på en lækker gang tandori masala chicken, couscous m. safran, hjemmelavet salsa, spicy raita og lunt koriander/hvidløgs naan. 
Absolut ikke værst. Måske man skulle gøre lidt mere ud af, at udforske indiske retter i fremtiden? Godt var det hvertfald.
Har I nogle anbefalinger i den retning, så sig endelig til.

8 Comments

 • Prinsesse Suh

  ELSKER indisk mad men får det alt for sjældent. Det bedste indiske måltid jeg har fået var på en indisk restaurant i Phnom Penh, Cambodia, hvor jeg var ude at spise med en indisk familie – med fingrene og af bananblade. Meget autentisk!

 • Cindi

  Indisk er mit absolutte yndlings. Hvis jeg skal ud at spise og selv må vælge hvor, ender det altid hos en inder. Men kan godt se, at det er lidt en begrænset fornøjelse, hvis man ikke kan lide karry. Jeg er helt vild med lam i karry (fx Rogan Josh), butter chicken, samosas og tandori chicken, men man kan også tit få nogle rigtig lækre retter med fisk. Hvis jeg selv skal producere et sus af Indien, bliver det for det meste Tikka Masala, Raika, pandebrød og gule ris. Og så er det virkelig nemt at lave mango lassis selv! Øhhm hvorfor har jeg egentlig rodet mig ud i det her mad snak? Bliver næsten altid sulten af at lure rundt her på jeres blog! 🙂

 • A + K = ♥

  Det er nemlig lidt begrænset, når karry ikke er et hit. Men jeg elsker fisk i alle afskygninger og vil så gerne smage butterchicken, det lyder bare så godt. Har lavet dahl selv et par gange, det er også bare godt, og samosas er heller ikke værst – så måske jeg skulle fifle videre. Pandebrød skulle jo også være lige til, at gå i gang med 😀

  – Anne

 • A + K = ♥

  Uh, har selv lavet dahl på gefúhl et par gange, og kan se jeg faktisk bruger mange af de samme krydderier som i opskriften du linker til – så mon ikke jeg også ville være fan? Tak for tip 😀

  – Anne

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *