fest fest fest,  Kit,  Mad,  snaksnak,  snygge

Fredagssysler ★


Jeg havde en fridag i dag, så jeg besluttede mig for at hygge hjemme i køkkenet. For noget tid siden lavede jeg dadelkugler, og de blev ret vellykkede. Jeg besluttede mig for at give det endnu en chance. Denne gang anvendte jeg mandler, fremfor hasselnødder, som jeg gjorde sidst. Der var mange forskellige opskrifter på diverse blogs, men besluttede bare at bruge hvad jeg allerede havde i skabet. 
Hakkede det i minihakkeren, smagte det til og overtrak det med chokolade og hakkede nødder. 

Mandler  Dadler  Kokos
Appelsinsaft  Kaffe  Kakaopulver
I aften skal jeg besøge Lange og jeg glæder mig helt vildt. Så om lidt står på bad, kjole og ølhentning for mig. Fredag er altså bare den dejligste dag på ugen. 

Håber I alle får en skøn weekend! 

6 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *