Anne,  brok,  fjoller,  nice,  snaksnak

Viden søges.Øj, hvor er det dog skønt at være hjemme igen! 
Da jeg skulle i seng igår, kunne jeg igen lægge mig til at sove, til den betryggende lyd af min overbo, der urinere (i hvad der lyder som en spand, lige over mit hoved) – og vågnede kl. 07.15 til byggestøj (ala tandlægebor lige ind i hjernen). Ja, og da jeg var på vej ned for at handle, fik jeg hilst på min varmemester og blev nær kørt over af en 14 årig på scooter. Hvor er det dog dejligt at vide, at intet er forandret!

Nu sidder jeg så på min pind, og prøver desperat på (spontant og gerne lynhurtigt), at få en (helt fabelagtig) idé til morgendagens eksamens oplæg. Skal op kl. 15 og forsvare vores Modul 11 projekt, og jeg er ærlig talt temmelig blank. I forvejen er emnet ikke lige min favorit, og de to dage vi har haft til at læse i, har jeg pakket ned og flyttet (altså.. jeg ville jo klart have læst ellers, ikke?)

Så har du et brandgodt emne indenfor arbejdsmiljø, så telepatér den straks (inden jeg begynder at overspringshandle.. kan allerede mærke det kribler i fingrene).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *