Anne,  dagens humør,  gaver,  snygge

Der er noget i luften, jeg ved ikke hvad..Så blev der endelig d. 1. december! 

Traditionen tro, har vi startet dagen ud hjemme hos de gamle, med julehygge fra øjeblikket, vi slog øjnene op. Igen i år, skulle vise sig, at alle har været artige nok, til at nisserne havde været forbi, så vi havde alle noget at pakke op til morgenkaffen. Det eneste gave, der ikke krævede den helt store udpakningsprocess var fars cola-kalender, som han får sideløbene med sine pakker – ja, nisserne i vores familie, sørger godt for sine mennesker, kan I tro.

Både Kit & jeg fik en Disneyfilm hver – det bliver vi vist aldrig for gamle til at synes er skønt, og det er helt perfekt til sådan en adventssøndag med en god gang nostalgi-hygge.
Efter vi havde beundret gaver, læste mor højt fra “Per & Lotte’s Jul” og nu har vi vendt næsen hjem ad, med favnen fuld af pakkekalendergaver. 

Dagen i dag skal nemlig bruges på lidt fornuftige ærinder, for snart er det mandag, og ikke hvilken somhelst en af slagsen. I morgen påbegynder jeg nemlig uddannelsens sidste praktikforløb, så jeg må nok hellere få handlet ind til madpakker og smækket min nye cykelkurv på, så jeg er klar til sidste træk!

Rigtig glædelig 1. december til dig og dine!

22 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *