Anne,  bøger,  inspiration,  PURE NICENESS,  smukt

Snedronningen.

Så kom dagen, hvor jeg skulle ind og se Snedronningen på Aalborg Teater. Forventningerne var store, da sidste års jule-forestillingen (“Jul i Piletræerne”), var fuldstændig eminent. Så jeg var ærlig talt i tvivl, om at stykket her, ville kunne matche det. Men jeg blev absolut ikke skuffet. Scenerne, sangene, kostumerne og ikke mindst skuespillet, var mildest talt fremragende (Særligt Lise Baastrup som den sarkastiske og teatralske Snedronning, var helt suveræn). 
Forestillingen var både sjov, alvorlig, god og ond. Alt i en fin balance, hvor både mænd i blomsterkostumer, totur af børn og dans af en svensk-talende krage, går op i en højere enhed.

Desværre er der ikke mange biletter igen, men skulle du have tid på en af de få ledige datoer, kan jeg hvertfald anbefale et smut i Aalborg Teater. Jeg tog gerne en tur til!Interesseret? Så kig forbi hjemmesiden her (hvor billederne iøvrigt er fundet). 

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *