Anne,  antivoksen,  brok,  dagens humør,  Mad,  snygge,  yum

Weekend.

Så er der mandag i morgen, og jeg slutter en dejlig weekend af, med at lægge sidste hånd på Modul 12 opgaven. 
Burde have viet weekenden til det, men jeg gad ærlig talt ikke, og har konstant overspringshandlet via meget sjovere tiltag (læs: Som at skrive det her blogindlæg, eksempelvist *host*). 

Fredag muntrede jeg med overstående fornøjelser, nemlig lækker mad og en tur i biffen. Tiltrængt og så skønt. Og lørdag hyggede jeg mig også det meste af dagen, før computeren blev åbnet engang ved en 17-tiden. Og ja.. Lynhurtigt blev opgaven lukket ned, til fordel for TV3-play og forfatterskriveri i stedet. Typisk. 
Det samme skete idag, da Kit kom til frokost, sladder og skrive-værksted – hun smuttede nemlig først, for en times tid siden. Det var som altid alt for hyggeligt, og jeg kunne have fortsat i timevis. 

Men det betyder, at nu kan jeg vist ikke trække den længere – det sidste skal altså ordnes. Så det må blive nu. Suk. 

Håber I har haft en dejlig weekend!

4 Comments

 • Mia Ipsen

  Jeg ville dø for sådanne weekendfornøjelser! Min: kodning, kodning og atter kodning på semesterprojekt. Overvejer hvornår jeg får livet tilbage igen – tillykke med dit! Dobbelt suk herfra.

 • Anonym

  Excellent beat ! I wish to apprentice while youu amend your web site,
  how can i subscribe for a blog site? The account aided me a acceptable deal.

  I had been tiny bit acquainted of this your broadcast offered bright clear idea

  Here is my website: Cordless Drill Reviews 18V – ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *