gaver,  Kit,  snygge,  yum

Dejlig tirsdag

Jeg var så forkælet, at jeg fik overstående ‘diplom’ i værtindegave, for nogle uger siden. Den flotte invitation mundede ud i en henrivende brunchaftale tirsdag, i denne uge – og wow, hvor var det yummet og hyggeligt. På Café Kyø fik vi serveret den lækreste tallerken mad og den mest fantastiske stempelkaffe, jeg længe har smagt. Vi lagde ud med, at bestillet en stempelkande til maden, men efter som vi begge er nogle kaffesvin (og fordi kaffen ualmindelig bitter og himmelsk), var den kande hurtigt væk igen. Så vi så os nødsaget til, at bestille en til. Det fortrød vi på ingen måde – så var der nok til, at udfylde de timer, som vi brugte på den hyggelige café. 
Efter cafébesøget tog vi på indkøb, så den dejlig date endte med, at vare over fire timer. Helt helt perfekt!

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *