Anne,  bøger,  inspiration,  Mad,  PURE NICENESS,  snygge

Læseglæde.Her lidt billeder fra i forgårs, hvor mig og Kit var på besøg hos de gamle. Tiden gik med at hygge, drikke kaffe, spise lækre sommermad og holde skrive-hygge, med de gamle romanudkast vi har liggende. 
Det er længe siden, de har været fremme grundet BA-skrivning, Kit’s skole og vores begges arbejde, så det var så sjovt og hyggeligt at finde dem frem. Planen er bestemt at genoptage succesen med skriveværksted, når skolen er forbi. For at skrive er og forbliver noget af de bedste vi ved – og at læse, for den sags skyld. Som far sagde: “Jeg gik ovenpå og tænkte: “Hvorfor er der så stille? Hvor er de gået hen? Hvorfor er der ikke høj musik? Og så sidder I bare der, lige så søde med hver sin kaffekop og læser”.
Selv havde han lige hørt lydbog, og stakken af mors havebøger var også vokset stødt, bare siden vi var på besøg, så sent som i sidste uge. Æblet falder ikke langt fra stammen.

11 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *