Anne,  fjoller,  nørd,  snaksnak,  snygge

Hvor’ du fra?


Noget af det hyggeligste, ved at bo i en havneby, er, at det er et perfekt sted at holde arrangementer. Hele weekenden har der været “Regatta”, og havnefronten har emmet af liv, musik, sejllads og boder. Og jeg kan aldrig holde mig væk når det er – det er så hyggeligt! Og med lidt god vilje, hvis man kniber øjnene sammen, glemmer de hvide teltduge og lukker ørene for den gjaldende nordjyske dialekt, kunne man godt lege, at man var på tur i Diagonalstrædet. 
Især den engelske fudge-bod kunne have passet ind i Kandis Baronen, og det fine kompas jeg fandt på en af bådende, kunne godt have været fast inventar, på Drumstrangs kæmpe skib. 
Nåede desværre ikke op på det Asiatiske Madmarked, som ellers var rigtig hyggeligt sidste år – men jeg får forhåbentlig chancen en anden gang. Og ellers ved jeg, at der er flere skønne havne-arrangementer i vente sommeren igennem, så der er jo altid noget, at glæde sig til.

8 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *