gaver,  Kit,  PURE NICENESS,  samlerpsykopat,  smukt

‘1 skridt frem & 2 tilbage’-typen


Jeg har også været så ualmindelig heldig, at få gaver. Ikke fordi jeg har gennemført nogen ægte uddannelse. Eller det har jeg jo sådan set – men det er ligger år tilbage. Jeg er den type menneske, som har halve, hel og kvarte uddannelser bag mig. Der er ikke det, som jeg ikke er begyndt på, og som jeg så senere har besluttet springe fra igen. Også kaldet ‘1 skridt frem & 2 tilbage’-typen.
Om det er manglende anerkendelse af egne mangler/evner, trangen til være pligtopfyldende og få en uddannelse (selvom jeg virkelig, virkelig ikke kan finde hverken evner eller motivation) eller hvad det er jeg fejler, vides ikke. Men nu er jeg blevet fejret – på trods – så det var en rigtig dejlig og fin overraskelse.
Vores familie er så gavmild og elsker at forkæle – det er ikke så svært at, hvorfor vi elsker og praktiserer den slags. 
Dét er bare hyggeligt. 

7 Comments

 • Bex

  Åh, sikke fine gaver!!

  Må jeg spørge dig hvad du laver nu? Og hvad du har læst? Det er okay hvis du ikke vil svare…

  For mig selv kan jeg sige, at jeg først i en alder af 27 fandt ud af hvad jeg ville. Og jeg går i klasse med folk, der er endnu ældre end jeg, der også først har fundet deres vej nu. Den ældste er 38… Selv har jeg startet på én uddannelse, gennemført en anden (men det var ikke det, jeg ville) og nu går jeg så på pædagogseminariet, og tror da, jeg har fundet min vej nu.

  Så jeg vil bare sige, jeg kender godt til det der med at det kan være svært at finde ud af hvad man vil!!

 • MusicIsMySecret

  Jeg synes det er SÅ fint, at du også bliver fejret – det praktiserer vi også i vores familie. Og sikke nogle skønne ting!

  Som du måske ved, er jeg efterhånden blevet 29, og selvom det godt nok lykkedes mig at hive en bachelor i tysk hjem for et par år siden, kan jeg ikke bruge den til noget i praksis, og mit efterfølgende forsøg med en kandidat i sprogpsykologi fejlede i to omgange. Nu ved jeg ikke helt, hvad jeg skal give mig i kast med, så jeg arbejder 'bare' i en butik. Det var ikke helt det, jeg havde forestillet mig som ung med supergennemsnit, men det er faktisk helt okay. En eller anden dag finder jeg motivationen og en passende uddannelse. Vi skal nok finde ud af det før eller siden!

 • milkogco.com

  Jeg synes det er flot, at du overhovede kom igang med nogle uddannelser. Jeg var selv 25 inden jeg overhovedet kom igang, men så snuppede jeg også to i rap 😉
  Jeg er uddannet pædagog og friluftsvejleder.

  Kh Camille.

 • A + K = ♥

  Jeg er selv 27, og har også gået i klasse med folk i alle aldre – helt op til 58 år. Så jeg kender godt konceptet med, at 'det aldrig er for sent'. Hvad jeg har læst er en længere historie.

  Og tak – jeg er så glad og taknemlig for mine gaver (:

  – Kit

 • A + K = ♥

  Tak, Tine – jeg er også meget glad. Hyggelig familietradition (:

  .. og jeg er helt enig. Vi skal nok finde ud af noget en gang. Indtil da er jeg tilfreds bare, at der er frihed nok og råd til at betale regningerne.

  – Kit

 • Dittes dag

  Jeg har også hele tre ufærdiggjorte uddannelser bag mig: Sygeplejerske, informationsvidenskab & kulturformidling og religionsvidenskab. Til september starter jeg på fjerde og forhåbentligt sidste uddannelse. Og før alt det startede jeg på HF to gang før det lykkedes at gennemføre i tredje forsøg. Puha! Synes altså sådan noget kan slå pusten ud af én :s
  Det har stresset mig meget, at jeg nu er 26 og ingen uddannelse har – mens jeg kan se, de fleste jeg kender begynder at blive færdiguddannede og får rigtige voksenjobs og børn!

  For mit vedkommende har manglende forståelse/accept af egne evner og lyst klart spillet ind.

  Men dejligt med gaver – og hvor er de fine! 🙂

  Hvad laver du så nu, Kit? (er det forkert af mig, at jeg blev helt glad for at finde en der har det på samme måde som mig, som også har svært ved at finde en vej i livet?!)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *