der er altid noget at fejre,  Kit,  PURE NICENESS,  snygge

Udflugt

Igår var jeg på udflugt. Jeg har en veninde, som jeg nogle gange om året tager på udflugt med. Det er altid spontant, uden fast destination og med højt humør.  
Vi anede ikke rigtigt, hvor vi skulle hen, men vi ville gerne sejle så valget faldt på Livø. Jeg havde tilbragt en skolelejr der, som barn, men ellers kendte jeg intet til stedet. Så vi hoppede på en bus mod Rønbjerg og håbede på, at vi kunne finde en færge. Det lykkedes os, at finde en færgeplan, som viste at der var ca. 1 time og 45 minutter til næste afgang, da vi nåede frem. Så vi gik på opdagelse ved Rønbjergferiecenter, drak de medbragte dåseøl og hyggede på havnen, mens vi ventede. 
Efter 20 minutters sejltur var vi fremme på Livø. En meget smuk ø, fyldt med skrigende børn, pædagoger og flere børn. Så vi valgte den eneste rigtige løsning – at købe en livøøl og lidt chips, finde os et børnefrit hjørne og nyde solskinnet. Det med børnefrit område viste sig, at være lidt af en udfordring, men det lykkes da. 
Nogle timer senere vendte vi glade og solbrændte tilbage til fastlandet, hvor turen endnu engang gik tilbage til Aalborg. Vi afsluttede aftenen på behørigvis med sushi og gåtur ved havnen.

Glæder mig allerede til vores næste tur. 

3 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *