Anne,  Bolig,  inspiration,  Mad,  smukt,  snygge,  yum

Kbh – Tøsetur edition – dag 2.


Dag 2 i KBH var også skøn. Den startede ud i vores Nørrebro hybel med lækker morgenmad, inden turen gik til Vesterbro. I stegende hede. Seriøst. Virkelig.

Den ellers sommerferielukkede butik ArTTiles, var nemlig så søde, at åbne shoppen op for os stakkels jyder, så vi kunne komme ud og få vores nysgerrighed styret. Og sikke et udvalg. Jeg blev sgu ærlig talt helt rundtosset. Havde regnet med, det kun var Mor der skulle spendere, men jeg kom heller ikke tomhændet derfra (meeen mere om det senere.) Det var hvertfald et inspirerende besøg – hvem der bare havde knækket koden, til så fedt et koncept!

Derefter fortsatte vi mod R.C restlageret på Frederiksberg, men der var primært 2. sortering at finde, så der stak vi lynhurtigt af fra igen – så da ellers tak! Så hellere et smut Designer Zoo, da vi var i området.

Efter det, tog vi ind til indre by, hvor jeg teamede op med mindstebarnet der havde været på DVD-shoppetur, imens vi var i boliggrejs-tåge. Så mens mor shoppede videre, tog vi en kaffepause i skyggen i selskab med The Magnificent Oz.
Dog var det ikke længe, vi sad på vores pind, for Café Zalt lokkede akkurat som gang – og en pariserbøf er altid velkommen. Bøf, surt og sprødt – yum!

Og med trætte stænger vendte vi næsen mod sofaen, jordbærfromage og afslapning – det er sgu hårdt, at bruge penge.  

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *