Anne,  der er altid noget at fejre,  gaver,  Mad,  PURE NICENESS,  snygge,  yum

En søsterdate af den bedste slags.


“Jeg har lyst til at invitere dig ud at spise et fantastisk sted”. Med den sætning, begyndte en facebook-chat-samtale, med Verdens Sødeste Kit her den anden dag. Og det gjorde hun så, skøn som hun er!
Daten startede “bagvendt”, med Skovlyst-øl og dessert i solen, hvorefter turen gik til en af vores favoritsteder. Vi lagde ud med en lækker forret, efterfulgt af en ligeså herlig hovedret. For med Steaklover menuen på Salt & Peber, går man aldrig galt i byen; 2 x 250 gram valgfrit kød og garniture pr. mand.
Vi valgte begge to lam og og kalv – og hver bid var helt perfekt.

Efter al den lækre mad, bevægede vi os ud i solen igen – og med en to-go-kaffe fra 7-eleven, parkerede vi på en af byens bænke i timevis. Der er intet som at udnytte de varme, lange sommeraftner til at kigge på mennesker, sladre om gamle dage og først trisse hjem, når mørket har lagt sig. Det var med andre ord en ganske perfekt date; tænk sig at være så priviligeret og forkælet.
Heldige, heldige mig!

14 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *