Anne,  antivoksen,  der er altid noget at fejre,  fest fest fest,  PURE NICENESS,  skemad,  snygge

TøsehyggeMig og Kit havde som bekendt, planlagt tøse/drinks/gigabøffer-date hjemme hos mig i torsdag. En sikker succes, tænkte vi og fik ganske ret. Både maden (bøf, sommersalat og gedeost/squash-bidder + “irish coffee dessert” aka choko/espressomousse med whiskey og kokosskum) og vores hjemmefixede drinks røg ned med stor fornøjelse. 
Og som altid fik vi sunget, spist og sladret i en grad, så vi næsten kom for sent til natbussen. Igen!  Byturen blev festlig, og fyldt med daquries, fremmede mennesker, McD-fest med cheeseburgere og nuggets i et væk og en taxatur hjem. Skønt skønt!

Fredag blev derfor brugt på Kit’s sofa med filmhygge og dovenskab (og udluftning af soveværelset, som stank af finsprit). Det er hårdt, at more sig.

Resten af weekenden står på job og en smule venindehygge – så det er ganske udemærket. Håber I også har en god lørdag! 

13 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *