Anne,  fjoller,  Mad,  PURE NICENESS,  snygge,  yum

Pensionisthygge med de unge.

Kender I det, hvor man holder videomarathon.. uden at se filmene overhovedet? Fordi, man har alt for travlt med selskabet man er i, i stedet? I tirsdags ankom mindstebarnet efter skoletid, og tog først hjem langt tid efter mørket havde lagt sig, og på trods af TV’ets summen, fik vi nærmest intet set.
Tror nærmest kun vi fik skævet lidt til skærmen, og kommenteret at Paul Bettany var temmelig smuk af en lyshåret mand at være.. Og nårh ja, sunget en smule med på sangene, da vi så Terkel i Knibe.

I stedet fik vi brugt timerne på at sladre løs, spise lækker mad og kigget min Blå Bog igennem fra gymnasiet (Hvilket jo er ydmygende og morsomt i kombination. Nøj, mine klassekammerater, havde gjort sig umage, med at huske på alle mine mindre charmerende fuldehistorier. Godt, at Babysniffen selv går ud af 3. g. til sommer, så jeg kan få glæden af at læse de sprit/drenge/hvadskerderlige-historier, som jeg ikke allerede har fået. Så står vi lige.) 
Det er nu så hyggeligt, at hun går på det gymnasie, som jeg selv gik på – for der er altid en masse lærer-historier og skole-traditioner, som går igen. Men kæft, man føler sig gammel, når man indser, at det er seks år siden, man selv gik i 3. g. Tsk tsk. Sikke noget.

.. Ja, og dog, for som billederne antyder, er pensionisthygge med hæklede tæpper, kakao og snolder af royalt porcelæn er nu alligevel ikke værst. Tværtimod! 

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *