Anne,  Bolig,  inspiration,  Mad,  nørd,  samlerpsykopat,  smukt,  snygge,  yum

Et besøg inkluderet boligbeundring.

Familiehyggeri går aldrig af mode. Her ses lidt glimt fra midt på ugen, hvor jeg var ude ved de gamle. Vi muntrede som altid med kage, hyggeri i sofaen, lækker mad, opskrift-udveksling og masser af boligsnakkeri. For der er jo altid nye sager at tale om, stel der skal vurderes, og så meget pænt at kigge på, hjemme ved vores forældre.

Er stadig svært misundelig på mors gigantiske ArTTiles, som hun købte på vores tøsetur over til Staden i sommers – og synes hun har fået den inkorporeret så fint på væggen ovenfor. Hvad angår strukturene af de forskellige elementer, er der nemlig både lamineret papir, porcelænsplatter, glasrammer og rå træhylder – hvilket jeg synes er så fedt. Og samtidig har hun også formået at kombinere det med tøsekunst fra Sara Hvass, Julie Nord og snirkelvaerket. Det ligner altså en million, hvis du spørger mig. 

8 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *