Anne,  brok,  der er altid noget at fejre,  fest fest fest,  Mad,  PURE NICENESS

Vinfælden..

.. Kan man nemt falde i. Og det var lige hvad der skete, for mig og Kit igår. En flaske vin blev til tre, og en god håndfuld øl ovenihatten. Med sådan en omgang flydende lækkerier, endte vi med at holde 2-mands fest i mit køkken. Tror bestemt ikke at min nye nabo har brudt sig om bragende musik med tilhørende “skøn”-sang og højlydt snakkeri til kl.  4-4.30 – men kæft hvor var det bare alt for hyggeligt. 
Er jo vant til, at det var gamle Anna, med iltapparat, skærebrænderstemme, svage ben og fremfor alt: nedsat hørelse, der bor på den anden side af væggen, tsk. Hvorfor var det lige, hun skulle på plejehjem? Nu skal jeg jo faktisk, til at opføre mig ordentligt. Æv. Håber den ny-indflyttede, unge, søde nabopige overlevede natten. Og ikke spytter i min postkasse.

8 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *