A,  afslapning,  der er altid noget at fejre,  snaksnak

Kærlighed til Kristen, bøf med bløde løg og nye øjne.

Godmorgen til mandag d. 9.

Dagen er vores kære fars fødselsdag, men fordi han synes den falder så hurtigt efter julen, så har han i år forskudt sin fejring helt til weekenden i uge 3. Jeg forstår ham godt – jeg kan nærmest føle at d. 3 oktober er tæt på decemberhyggen og alt der følger med.

Så nu kan man jo glæde sig og han har god tid til at planlægge, samtidig med han kan nyde en fredelig og rar fejring idag også, sammen med vores mor.

Jeg har selv blot en arbejdsdag i vente netop idag, men ellers byder ugen nu på meget godt – venindehygge på café, Boyband-LytteLounge med K, besøg hos søde søster E og en kærestesviptur til Århus på vennebesøg.

Så før jeg går i bad og madpakke-mode, får I forrige uges tingeltangel, i stort og småt:

Mine dage gik med at jeg:

.. holdt Underlig Filmklub med banden – denne gang så vi Shutter Island, og uf, den er god.
.. nydt at gæslingerne stikker snuderne frem i havn, trods sne og frost.
.. passet mine kaffedates, både med en veninde og med K.
.. været til mit sidste tjek hos dygtige Memira.
.. blev udskrevet med 130% syn (dvs. 30% bedre syn end den gennemsnitlige dansker, der ikke behøver briller) og chokolade. Sådan! Til dato nogle af de bedste penge, jeg har givet ud.
.. erfaret at der findes aftereight-lagkage på job. Er ikke så meget til det der hejs på toppen, fordi jeg synes alt fløde/smør-creme er vammelt, men mint og chokoladebund-kombien var absolut helt fint – især fordi kanten var støbt i mørk chokolade hele vejen rundt
.. vundet et gavekort til Art By Me, vitterligt tre dage før, jeg havde en allerede planlagt aftale derinde.
.. virkelig hyggeligt sted, til en veninde-udflugt.
.. startet op på Matador med Skægaben. Elsker stadig Laura, Kathrine, Doktoren, Elisabeth og Kristen særligt højt.
.. smækket havre/peanutbutter snitter sammen til besøg hos Mor og Far.
.. hvor der var hygge, håndbold og bøf med bløde løg – sidstnævnte er min livret! Hvad er mon din?

God uge til dig!

6 Comments

 • Catarina

  Sikke en skøn uge 😀 Jeg kan sagtens følge din far og fejring tæt på jul.
  Lækre sager du har puttet i munden i denne uge. Og livretter har jeg mange af, men om vinteren ka jeg godt lide at kalvelever med blødeløg, sovs og kartofler. Men eller er alt veltillavet mad min livret 😉

  • venterpaavin

   Uh, lever har jeg ikke lært at værdsætte, men løgsovsen dufter altid himmelsk. Så sovs med bløde løg, den kan vi være enige om😄💗

   Du lyder som en dejlig nem gæst, at få til bords!

   – A

 • Ellen

  Uh, hvor vi kender det: Charlotte 12. december; hendes børn hhv. 7. og 14. januar. Johns datter havde den 9. januar. Virkelig dårlig timing! Nok snarere no timing at all …
  Livretter har jeg flere af, men en i voldsom høj grad haderet er forloren skildpadde, som John elsker! Det får han så lov til at lave til sig selv, når jeg ikke er hjemme 😛

  • venterpaavin

   Ja, det er mange i rap må man sige😄

   Jeg har aldrig smagt forloren skildpadde, men måske det er godt nok😆 Her er alt med pasta, boller i karry og stegt lever virkeligt på “ellers tak” listen.

   – A

 • Abildjyden

  Forsinket tillykke til og med din far 🇩🇰🇩🇰
  Jeg forstår godt din far. Min mor den har/havde fødselsdag den 18. Januar, valgte at flytte gæstetidspunktet, det var ikke kun jule tamtam der var årsagen, dengang jeg var barn i 60’ erne 70’ erne, var der kun udsalg, gule priser mm, 2 gange om året, midt januar og midt juli. Mine forældre havde en trikotage butik, fra garn til lingeri. Og den 18. Januar fik vi grønkålsuppe.
  Min livret. Hm. Pt er det Thaisuppe min hjemmelavet, eller en suppe med rejer ferskner, tomater.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *