Anne,  fjoller,  folk er freaks,  snaksnak,  snygge,  yum

Hverdags-fraklip:


Fra skrammelkassen, kan jeg fortælle, at jeg (udover alt det andet) har brugt mine dage på:

Været til Aalborg i Rødt – Det internationale madmarked er altid hyggeligt. 

Haft den søde Kit på besøg. 
Nydt det åndsvagt gode “efterårs”vejr bla. via gåtur ved havnen – efter tur på jobncenteret, trænger man til at blive vækket igen. 


Blevet trakteret med “hold ud til kl. 22”-niceness på job. 

Tænkt, at 30 kroners besparelse, bare ikke var nok til at overstående tilbud fristede. Føj, det ord altså. Vil nogle seriøst eje noget, med den titel? 

Venindehygget på Café Stygge. 

Fået det fineste bidrag til børnebogsbiblioteket af Kit. 

Som altid har mine dage budt på lidt fornuft, en masse hygge, en sjat job og dejligt selskab.

Idag starter jeg dagen med anktivitets-kiggeri og møbel-drømmen, da der sælges ud af inventar, i en af Aalborgs store, gamle bygninger. Blev spurgt for længe siden, om jeg ville med, og jeg var ikke sen til at sige ja. For selvom jeg ved, jeg ikke skal have noget, er jeg sikker på, det bliver noget så hyggeligt. Man kan jo altid lade somom at man må få det hele med hjem, når man går og kigger, ikke sandt? I ved, drømme at man har en utømmelig konto og nogle ekstra kvadratmeter at fylde ud.
Bagefter kommer verdens sødeste Kit til spisning, sladder og hygge – så jeg må siges, på alle måder at være sikret en herlig lørdag!

Håber Jeres også bliver skøn!

4 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *