Anne,  antivoksen,  fjoller,  Idiot,  Kit

Du ved, at Mensa ikke ringer forløbig.. #2

Når:

 • Du spørger oprigtigt til et billede af et dyr, og det viser sig, hverken at være af en hest eller en giraf, men en kamel.
 • Du på ingen måder evner, at sætte hverken nyt eller gammelt komma.
 • Du og din søster er så dårlige til hovedregning, at en fremmede i Fakta ser sig nødsaget til, at tage over på overslagsregningsprojektet. 
 • Du ikke kan kende forskel på Toby Maguire og “Toby Maguire’s tvilling”, men insisterer overfor din veninde på, at han er to forskellige personer. “To kiksede Hollywoodstjerne-typer med ulykkelige øjenbryn”. Det viser sig, at den anden var Jake Gyllenhaal, som åbenbart ikke er hans tvilling.
 • Du er i  en alder af 27 år nødt til, at sms’e din mor for at finde ud af, om der skal ‘t’ på bi-ord. Fordi du lige har lært, at der er noget der hedder bi-ord.  
 • Du konsekvent bruger udtrykket “Jeg skriver lige hvornår de kommer“, når du i stedet mener “Jeg skriver lige og spørger, hvornår de kommer“. 
 • Du går 75% af en hel dag, med din haremsbukser omvendt på, og først opdager det når du skifter til nattøj om aften.
 • Du opdager at Ukraine og Ungarn ikke er et land. Men to lande. Med samme forbogstave, hvilket åbenbart er nok til at det kan gælde for det samme.
 • Du siger “Tak, i lige måde”, når folk lykønsker dig eller siger tak for hjælpen.

5 Comments

 • Sysleren

  Fordelen ved haremsbukser er, at de når dagen er omme, forvandles til de dejligste natbukser. Det har den fordel, at man slet ikke opdager, at de har været forkert på, når man med alt for tidligt om morgenen og med søvn i øjnene sparker dem af.

 • Bex

  HAHAHA!! Jeg har været i Ungarn i sommerferien (Budapest) og var aldrig rejst dertil, hvis det var en del af Ukraine! :-O Vi rejste jo liiiige efter nedskydningen, hvortil jeg måtte spørge Rasmus med bævende stemme “flyver man over Ukraine for at komme til Budapest??”
  Men altså, det gør man pænt meget ikke… Så jeg er heller ikke altid suuuuper skarp i geografi 😉

  Og så bliver jeg også altid moppet for mine dårlige evner i hovedregning. Hurra for lommeregner på smartphone!

  Og jeg har det med at blande Toby Mcguire og Ewan Mcgregor sammen. Altså fordi jeg åbenbart synes, deres navne minder om hinanden (????)

  Til den sidste: århh det har jeg også gjort! Eller sagt “selv tak” når det slet ikke var det, der skulle siges. Eller “vi ses” til en, der lige havde købt en bog af mig på pensum.dk – nogle gange er det bare svært…

 • M.S.

  Ha ha ha ha…. Jamen, det er da også svære ting som jeg sagtens kunne have rodet rundt i. Det der med at kende forskel eller på kendisser m.m. kan jeg ikke og min mand er ved at få grå hår af min uvidenhed. Hovedregning er da også bare noget opreklameret l… det er jo derfor der er lommeregner i vores mobiler:) Eller så spørger jeg min 9årige datter for hun skal jo træne det der hovedregning som åbenbart er pensum i 3 klasse:)

 • Cindi

  Jeg kan godt være med i den her klub, tror jeg. Det er ikke så lang tid siden, at jeg kom skide fuld hjem fra byen og væltede om i sengen med alt tøjet på. Først dagen efter, da jeg skiftede fra festtøj til joggingtøj, gik det op for mig, at jeg havde været i byen med kjolen omvendt på. Og det var endda en let figursyet sag, så der er sikkert nogle, der må have undret sig over, hvorfor jeg havde bryster på ryggen den aften :0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *