Anne,  antivoksen,  fjoller,  snaksnak,  yum

Sød med sød på. Og lidt dyrefrygt.


Nogle gange tror du, at det sødeste der skete i løbet af din arbejdsdag, at din søde kollega uddeler marcipan i aftenvagten..  


Men det er lige indtil, at du er på vej hjem fra job, i nattens mulm og mørke. Og og får øje på den her i vejkanten. Årh. Så cute, at se på – den lignede en bamsebaby! 
(Læs: Okay, indrømmet. Blev faktisk alligevel lidt bange for den, da jeg bøjede mig ned for at tage billedet, og overvejede, om jeg turde gå tæt på.. Kan ikke gøre for det – bliver bare aldrig en dyreven. Den var gudskelov også rædselslagen, fandt jeg ud af – tror faktisk, vi rystede om kap. Besluttede mig for, at lade somom, at den var udstoppet, så den kunne foreviges – jeg er tydeligvis en sand vovehals.)

10 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *