Anne,  antivoksen,  Griskhed,  snaksnak,  snygge,  yum

Et dejligt besøg.For en “sjælden gangs skyld” var vi begge, ude at besøge vores søde forældre i fredags. 
Vi var så heldige, at få et tidligt lift, så vi brugte starten af eftermiddagen på at gå ombord i en stak magasiner, mens far trakterede os med snolder og kaffe. Dog blev det også tid til en smule udflugt i vores barndoms have (nu uden gyngestativ, røde træsko og mudderhuller, men med roser, drivhus og højbede), og en gang knækbrødsbagning inden mor hjemvendte. Til kaffetid vendte Babysniffen også ned fra de høje gemakker, og resten af aftenen blev brugt med fuldtallig hygge med fredags-slik, film på fjerneren og kaffemarathon. Vi har sagt det før, men familiehygge går altså ikke af mode no matter what.

8 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *