anbefaling,  Anne,  gaver,  Mad,  mere af det,  PURE NICENESS,  yumyum

Kødtogt af den bedste slags!

Meat, sideorders og pre-snack aka. 2 x brød, pesto, smør og mayo. 
Et fristende udvalg. 
300 grams skønhed! 

3 x win. 

Torsdag blev jeg spontant inviteret ud. Forkælet som jeg nu er.  Længe, har jeg gerne ville besøge en af Aalborg’s nyeste restauranter, nemlig Meat og denne aften skulle det blive. Og hold op, det var godt!

Der var masser af steaks at vælge mellem, og det hele lød ærlig talt godt. 
Jeg endte med at få serveret 300 grams irsk kødkvæg – og med kødet, følger så 3 valgfri sideorders. Jeg hoppede på grønne/hvide asparges i trøffelolielage, vinagrette-salat og portebello fyldt med fuldfed, lun flødeost! Sidstnævnte smagte så skønt, at jeg et kort øjeblik ønskede, at have fået tre skåle med kun dette. 
Servicen var god, stemningen hyggelig (endda til trods for at vi blev placeret lidt i “midten af rummet”, og indrentning er lige minimalistisk nok) og ja, maden var skøn! Min eneste anke var, at chilimayoen var en tand for neutral, og det er jo absolut i småtingsafdelingen og i øvrigt jo også en smagssag.

Jeg kan hvertfald sige, at det helt sikkert ikke er sidste gang, jeg kommer på visit hos Meat!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *