Anne,  brok,  fattigdom,  fjoller,  folk er freaks,  Mad,  snaksnak

2 x Top 3 ala Aftenvagt.. Snupper sgu en mere i aften.Top 3 over niceness i aftenvagtKage! Everyday is cakeday. Igår blev der bagt den skøøønneste banankage. Naturligvis med øje for, at der er nok til idag. Kloge, kloge køkkendame! 


At alle beboernes pårørende har tons af magasiner med. Og gang på gang, må der siges at være agurketid, hvad angår indholdet. “Tango reddede mig ud af ensomheden”, “En kat, vendte huset på hovedet”, “Allergi er en drilsk samlever”.  


At hjerneskadede, ofte mangler D-vitamin. Og man derfor med god samvittighed, kan rulle kørestolene i skoven, og glo på festlige roadkills som ovenstående. Elsker, at dets sidste handling blev, at række tunge til en billist – rookie mistake, squrrielboy! Don’t mess with hillbillys. 


***


Top 3 over nederenhed i aftenvagt:


No words needed. 


Uendelige mængder vasketøj. Man tror, man er færdig.. Og så dukker der sgu mere op. Igen og igen. Same goes for dishwash.. 


At være hjemme 23.13, og kunne vride sine sko..  strømper.. og bukser. Og vide, at man skal afsted igen i morgen. Og at ens jakke formentlig ikké når at tørre i mellemtiden. 

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *