3 hurtige,  Anne,  fjoller,  Kit

3 til Søsteren – Folkeskole edition.

Hvad blev der oftest sagt om Anne til skole/hjem-samtaler i folkeskolen?
Anne snakker i timerne, fjoller for meget og er altid bagud med matematikafleveringerne. Derudover skriver hun enormt lange og fantasifulde stil, har verdens værste håndskrift og så er hun foran i engelsk. 
Som menneske er hun sød, dygtig og vellidt – dog lidt for fantasifuld til tider. At blive kaldt til samtale på kontor, pga. frygt for hende og hendes venindes interesse for sort eyeliner og en bog af Danni Druehyld har hun da også været udsat for. Det kunne jo være, at de ville være ægte hekse.. 

Hvilket fag var Anne bedst til?
Uden tvivl dansk – hun kommer også ud med et 13-tal i det fag. Anne var allerede glad for, at skrive og læse som barn. Der kommer decideret restriktioner på stilene, så læreren ikke kom på overarbejde, når hun afleverede 20 tætskrevne sider. Læsningen kom også nemt, den første læsbog hun fik udleveret i 1. klasse blev læst den første weekend hun havde den hjemme. 

Hvordan ville klassekammeraterne beskrive Anne?
“Anne er sød og sjov. Hun elsker at fjolle og har de fineste krøller. Hun er altid klar på en fest og kan de drikke hver og en af os under bordet, men underlig nok kan hun ikke lide heste, som vi andre kan. Hun gider aldrig være med til at skændes, men hun tuder tilgengæld aldrig til fest eller får hjemve på skolelejr. Det er lidt underligt”.

♥♥♥

Hvad blev der oftest sagt om Kit til skole/hjem-samtaler i folkeskolen?
Den klassiske klog-nok-men-svært-glad-for-det-lave-gærde-type, er vist mærkaten. Hvilket gjorde, at Kit mere en en gang er blevet bedt om, at kunne gøre liiidt mere ud af lektierne. Derudover var der ros for velskrevne stile, at hun være sød og alt andet end en medløber, hvis drillerierne udviklede sig. At hendes overbeskyttende klasselærer, i 8., så mente, at hendes rød/hvide bandana var et bandetegn, var gudskelov en engangs-samtale.

Hvilket fag var Kit bedst til?
Billedkunst – modsat stortset alle andre, var hun på god fod med den skævfingrede hippitosse af en lærer, som gav hende lov at bruge de dyre akvareller, det fine papir og andre pil-fingrene-væk-materialer. Og idag, er hun jo Snirklernes mester, så det var velfortjent med en gang opbakning. Derudover var hun solosanger i krybbespillet og hovederolle indehaver i skolekomedien – ja, korlederen var altid svært begejstret.

Hvordan ville klassekammeraterne beskrive Kit?
Kit var helt sikkert karakteriseret som et fjollehovede, med mange gode ideer og sjove bemærkninger, som var interne med de bedste af vennerne. 
I store klasser, var nok mest kendt for altid at være god for en øl, en anelse “glemsom” mht. til afleveringer og sit kæresteforhold med “Hulken” aka den høje, høgenæset skater-dreng, som indeni var blid som et lam.

6 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *