anbefaling,  Anne,  der er altid noget at fejre,  ferie,  Feriedagbog,  PURE NICENESS,  snygge

London dag 1, ankomsten.


Hermed er det første indlæg, af en lille London-serie. Vi er nemlig hjemme igen, fra en pragtfuld og ret så fortryllende ferie! Er du gal, London er herlig – og vi fik et skønt gensyn, netop som vi havde håbet på.

Så nu får I lidt billeder fra dag 1, hvor vi ankom til byen Efter et bus/tog-tur til Århus lufthavn, en åh-nej-nu-letter-vi-flyve tur, var vi på britisk jord, ved sen eftermiddagstid. Vi ankom til vores hotel i Watford henad kl. 20, og var ualmindeligt tilfredse, da vi åbnede døren dertil: Rent, pænt og stort (og med den lækreste udsigt, fandt vi ud af dagen efter)
Efter at have smidt taskerne, besluttede temmelig hurtigt for, os for at fejre ankomsten med en traditionel, engelsk omgang foder. Og det fandt vi: Fishcake with mash and matured cheese,chips and peas. Og en øl on the side, (naturligvis) til at gå hånd i hånd med et par timers sladder – der skulle jo lidt til at banke fly-nerverne ned igen, så vi også kunne falde i søvn. Selvom vi gerne, var blevet oppe og drukket en håndfuld til. Meeen vi skulle jo være være klar, til dag nr. 2., som blev den magiske af slagsen. Mere om den i morgen!

7 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *