Anne,  ferie,  Feriedagbog,  fest fest fest,  Griskhed,  Kit,  Mad,  Nyt køb,  PURE NICENESS,  snygge

London, dag 2, magi og bøffer.

Dag 2 i London tegnede godt fra start. Vi vågnede til et skyfrit Watford, og en kæmpe morgenmadsbuffet, som sørgede for vi blev trakteret med scrambeld eggs med baked beans, frugt, ost og yoghurt med syltet grape. Og uendelig kaffe, ej at forglemme.
Men et alvorligt emne trængte sig på. For egentlig havde vi afskrevet en tur til Harry Potter Studios. For det ér jo en halvdyr omgang, og vi var ikke sikre på, at det sådan var til at få billetter. Men et par dage inden afrejsen fra Danmark, havde både vores moster og farfar, ganske spontant, doneret hygge-tilskud til vores tur. Og med lidt ekstra penge på lommen, var fristelsen alt, alt for stor.
Så med bankende hjerte og ærefrygt i øjnene, lokaliserede vi en bus til HP Studios. Og mere vil jeg faktisk ikke sige her, for det fortjener absolut et indlæg for sig. Men jeg SIGER jer! Det var fan-fucking-tastisk. Intet mindre. Jeg får kuldegysninger, ved at tænke på det – og er såsåså glad for, at vi tog os sammen, og valgte at tage afsted. For ingen af os, ville ikke have undværet oplevelsen for noget i verden.

Efter et par timers magisk tour, vendte vi modvilligt tilbage til mugglerverdenen. Her fandt vi spisestedet “The Flag”, som vi straks besluttede os for, skulle have endnu et besøg, inden vi vendte hjem igen. Maden var helt fantastisk, priserne små, portionerne gigantiske og stemningen lige i øjet.
Efterfølgende stod dagen på en gang shopping, hvor fristelserne var mange. Der er godt nok ikke det, man ikke kan få i “Pound”-shoppen! 

Da poserne var sat af derhjemme og de trætte ben havde fået et kort hvil, stod den på røde bøffer og øl – både et par til maden, efterfulgt af en håndfuld mere i hotel-baren, inden vi mætte af indtryk hoppede under dynerne. Og dermed var dag 2 pludselig også væk, med et trylleslag!

4 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *