Anne brok antivoksen fjoller

Tekniske husmødre, tsktsk.


Ja, hvorfor er det liiige de er blevet så teknisk vakse, her i boligkomplekset?

Før i tiden brasede man bare ned i vaskerummet, og så var man enten mutters alene, eller så stod vi fem og havde fået samme idé. Og så prøvede man bare igen senere på dagen. 

Men nu! Efter vores bookingsystem pr. nøglekort er oppe, så skal du se bessernes husmor-gen slå til. Og nærmest hver gang, bliver min tøjvask udsat med adskillige ugedage, fordi de har booket den ene tid efter den anden. Og uorganiserede mig, endnu engang ikké, har fået det gjort. Hvad hvis jeg blev budt på kaffe? Ville en tur i Salling? Eller blev kaldt på job?

Men jeg fik sgu scoret mig en tid, men ikke før at vasketøjskurven kastede op. Jeg gider egentlig ikke starte min søndag ud med tøjvask, men hvad fa’n, der skal jo også støvsuges. Og laves madpakker til næste uge. Så medmindre nogle sender en HusAlf med luftpost, er det nok bare med at komme i sving.  

Og nårh ja, de bliver nok gladest for det, når jeg rent faktisk møder ren og påklædt op i aftenvagten – tror I ikke?

12 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *