Anne,  dagens humør,  der er altid noget at fejre,  fest fest fest,  Griskhed,  Mad,  snygge,  yum

Familiehygge og familieudvidelse.Igår stod for alvor i familiens tegn, og er du gal, hvor var det bare alt for hyggeligt. Vi startede eftermiddagen ud med en dejlig dobbelt fødselsdagsfest, hvor bordet bugnede af lækre hjemmebagt boller, æbleskiver, uanede mængder kaffe og farfars hjemmelavede brunsviger.
Snakken gik lystigt, som den altid gør, og mens alle os kaffefruer sladrede løs og bladrede i magasiner, så mændene sport, mens de yngre kusiner og fætre slog sig løs med tegnesager og playstationspil. Afslappet og skønt. 
Da mørket faldt på, tog vi en runde rundt om huset, inden hjemvendelse. Vores onkel havde været ude med lyskæderne, og selvom jeg ofte finder det afskyeligt og amerikaneragtigt, var dette gjort både smagfuldt og flot – vi var pludselig alle i umanerlig god julestemning, da vi kørte derfra.

Og det var vist meget godt. For vores søde far, havde scoret 2xand på tilbud, så mig og Kit havde tilbudt at svinge gryderne og lave mad til hele holdet. For der var nemlig noget at fejre – der skulle nemlig bydes et nyt familiemedlem velkommen. Ulve-kattebaby’en Lupus, var nemlig netop blevet 12 uger gammel – og dermed klar til at komme hjem at bo. Så mor og mindstebarnet, var helthelt oppe at ringe, og skulle få lov at lege kattemor og mormor, i fred og ro. 
Så mens katten blev hentet og installeret med kurv, kattebakke og madskåle, lavede mig og Kit julemad og far åbnede rødvinen.
Resten af aftenen gik med sofahyggeri, mere kaffe og lad-os-forsøge-at-strikke-klub – lejlighedsvist afbrudt af frusterede ubrud og temmelig meget katteklapperi.

Det må siges at være lørdag, når det er bedst.

13 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *