Anne,  antivoksen,  Bolig,  dagens humør,  inspiration,  Mad,  snygge

Juleri.


Decemberhygge er bare mest rigtig i familiens skød, eller er det bare mig? På total jeg-er-7-år-og-nu-skal-vi-julehygge-måden? Sådan er det nu allerbedst! Og allermest genkendelig, synes jeg. Så igår slog jeg et slag for julenostalgi, med et skønt besøg i barndomshjemmet.

Den stod på hjemmebag, kalenderpakker-fra-nissen-blær, filmmarathon med Shrek’s Jul, Tidsrejsen, Pyrus og ikke mindst Fedtmule og Søn, samt legetøjsbrochure (…og ok, også R.C-katalog)’s-kiggeri og hyggesnak. Lige som det skal være. Ja, den eneste som agerede fredsforstyrre, var babykatten Lupus, som havde flået i mors fine dekoration – men ok, han blev hurtigt tilgivet, klappet og krammet – og så var alt igenfred og fordragelighed.

Jojo.. Julen er i sandhed hjerternes fest. 

6 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *