Anne,  antivoksen,  Dank,  der er altid noget at fejre,  fest fest fest,  Kit,  Mad,  PURE NICENESS,  snygge,  yum

Onsdagsfejring.
Skal der ind i mellem til! Og jeg kan love jer, at den fik som hatten passede. Verdens Bedste Kit svingede forbi til vores favorit combi aka. rødvin og røde bøffer, med den fineste buket og to poser øl. 
To-mandsfester er altså virkelig skægt, og mit køkken ender altid med at blive invaderet til formålet – og det var ualmindeligt hyggeligt og sjovt. Måske ikke for mine naboer, medmindre de er vild med Kim Larsen (ink. højt skrålekor) til kl. 04.30 – men derefter fik de nogenlunde fred, for da var øl/vin/vodka-lageret sluppet op, og vi hoppede ind under dynerne til snak og natmad.
Næste dag var vi en smuuuule plørede, men der er ikke det en gang Disneyfilm, bøf bearnaise og sofahygge i timevis ikke kan rette op på. Og efter 24 timers hyggeri, var Kit kommet nok til at aflægge Spar et besøg, og drage hjem i mørket.

Se sådan burde alle onsdage være.

4 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *