Anne,  antivoksen,  jeg glæder mig,  nørd,  PURE NICENESS,  snygge

Nu er det nu.
Hurra! Så er det idag, mig og vores søde lillesøster endelig-endelig-endelig(!) skal ind i biografens bløde sæder og vente på de blænder op for “Into The Woods”. 
Vi har begge glædet os helt vildt, faktisk lige siden lancheringen af projektet, har Babysnif holdt sig skarpt opdateret på IMDB med diverse nyheder, castings og rykning af premiere-datoen ikke mindst. Bla. ses kostume-releasen her, i mit indlæg fra oktober. Hvis det omhandler film (i særdeleshed hvis en vis hr. Johnny Depp figurere deri), så kan jeg love jer, at intet går hendes næse forbi!

Så hun er heldigvis ligeså spændt som mig. Og med reservation på en af byens favorit-restauranter, snolder til den store guldmedalje og Disneymagi i vente, kan det vist nok blive godt!

Håber I også har hyggelige planer, for jeres skærtorsdag!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *